Logo - An Interieurontwerp

WERKWIJZE

IK MAAK VAN JULLIE WENSEN EEN PERSOONLIJK INTERIEUR

Leer de mogelijkheden kennen van je eigen huis.
Ik geef inzicht in de beschikbare ruimte en maak er een kloppend geheel van.

Interieur advies

Na een berichtje van jou, zal ik zo spoedig mogelijk met jou een telefonische afspraak maken. In dit gesprek bespreken we wat jouw wensen zijn. Aan de hand van het gesprek bekijken wij samen of je voldoende hebt aan een interieuradvies aan huis, een 2D en/of 3D ontwerp of een andere wens hebt.

Bij een interieuradvies aan huis kom ik bij jullie thuis. We gaan direct samen aan de slag en kun jij mij van alles vragen op het gebied van interieur.

Kies je voor een 2D en/of 3D interieurontwerp dan hebben wij eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin vertel ik uitgebreid wat mijn mogelijkheden zijn. Na het gesprek ontvang je een gespecificeerde prijsopgave. Zo weet je precies wat je van mij kan verwachten. Nadat jij akkoord hebt gegeven op de offerte, ga ik voor jou aan de slag en begint het creatieve proces.

Persoonlijk interieurboek

Stijlboek interieurontwerp

Wil jij een duidelijk naslagwerk waarmee je (zelf) aan de slag kan? Kleuren, type meubels, etc?

Kies dan voor het persoonlijk interieurboek. Klik op onderstaande button voor een voorbeeld.

Hoe kan ik jou helpen?

Interieuradvies aan huis

Heb je vragen op interieurgebied en/of wil je graag nieuwe ideeën opdoen voor jouw interieur?

Wil je bijvoorbeeld weten welke kleur een boost geeft aan jouw interieur? Heb je een vraag over de optimale indeling van jullie woonkamer? Ik geef ter plekke antwoord op al jouw vragen op interieurgebied.

Voorafgaand aan het interieuradvies aan huis vraag ik jou om mij foto’s te sturen van de ruimte en van de interieurstylen die jij mooi vindt. Zo kan ik mij goed voorbereiden en kunnen wij optimaal gebruik maken van de tijd.

Bij het advies aan huis kom ik naar je toe. Ik geef ter plekke mijn advies en geef antwoord op al jouw interieurvragen. Dit advies duurt circa 2 uur. Je kunt direct zelf aan de slag met alle tips en adviezen.

Dit advies kost € 275,00. Heb je niet genoeg aan 2 uur? Elk extra uur bedraagt
€ 80,00.

Wil je van mij een digitaal overzicht met daarin een samenvatting van mijn advies en eventueel een shoppinglist met linkjes en/of adressen van desbetreffende artikel(en)? Dat kan. De kosten hiervan bedragen € 85,00.

BASIS INTERIEURADVIES

 • Moodboard
 • Plattegrond 2D
 • Kleuradvies
 • Meubeladvies
 • Presentatie bij jou thuis
 • Persoonlijk interieurboek met 2D tekeningen


€ 1.095,00 voor een woonkamer (kosten zijn afhankelijk van de ruimte)

COMPLEET INTERIEURADVIES

 • Moodboard
 • Plattegrond 2D & 3D
 • Kleuradvies (inclusief kleurnummers)
 • Voorstel voor meubels & accessoires.
  Een lijst met de specifieke benaming & prijzen van de voorgestelde meubels & accessoires. Hierbij houd ik rekening met het door jullie aangegeven budget.
 • Advies stoffering, vloer, raambekleding
 • Presentatie bij jou thuis
 • Persoonlijk interieurboek met 2D & 3D tekeningen
 • Animatie van het interieurontwerp
 

€ 1.395,00 voor een woonkamer (kosten zijn afhankelijk van de ruimte)

INTERIEURSTYLING

Graag kom ik bij jou thuis om de gevraagde ruimte te stylen. Dit kan met de door jou zelf aangeschafte woonaccesoires of je laat mij dit voor jou doen. Om mij goed voor te kunnen bereiden vraag ik jou van te voren foto’s van de ruimte en/of de accessoires toe te sturen.

Vind je het lastig om keuzes te maken in accessoires die goed bij je interieur passen? Ik kan voor jou of samen met jou op pad om te gaan woonshoppen.

Het uurtarief hiervan bedraagt € 90,00.

Bovenstaande vanaf prijzen zijn gebaseerd op basis van een woonkamer en inclusief BTW.

Voor maatwerk (kasten, tafels), lichtplan, adviezen voor andere ruimtes zoals een badkamer, slaapkamer, werkkamer, keuken, etc. maak ik een prijsopgave op maat. Volledig ontzorgen van het interieurplan behoort ook tot de mogelijkheden, ook hier zal ik eerst een offerte voor maken. Stuur mij hiervoor een berichtje of vul het contactformulier in. Samen bespreken we mijn mogelijkheden.

De reiskosten binnen Zaanstad en een straal van 30 km vanaf Wormerveer zijn gratis. Buiten een straal van 30km rekent An Interieurontwerp € 0,30 per km aan reiskostenvergoeding