Logo - An Interieurontwerp

PROJECTEN

Interieuradvies woonkamer

Wormer

Dit stel heeft mij gevraagd om een indeling te maken van hun woonkamer. Zij hadden de wens voor een licht en een gezellig interieur. De plaats van de keuken is al bepaald.
Een ruime hoekbank en een groot rond vloerkleed zorgen voor rust in de ruimte. Het hoogpolig vloerkleed geeft een comfortabel en knus gevoel aan de zithoek. Om de zithoek een intieme sfeer te geven heb ik de bewoners geadviseerd om het eetgedeelte af te scheiden van het zitgedeelte.
Ik heb hiervoor twee opties gegeven; de ruimte afscheiden door twee stalen boekenkasten te plaatsen of door een stalen glazen wand in de ruimte te plaatsen. Op deze manier deel je de ruimtes in tweëen op een lichte en luchtige wijze.

Tevens heb ik gekozen voor een draaifauteuil. Vanaf deze plek kun je je zowel richten naar de tv of naar de zithoek.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Interieuradvies keuken en woonkamer

Neck

Dit gezin met 2 jonge kinderen is een aantal jaren geleden komen wonen in deze vrijstaande nieuwbouwwoning.

Destijds is er qua keuken gekozen voor een L-vorm opstelling. De bewoners overwegen om deze indeling te wijzigen. Wens is om van het “dwarse” gedeelte een eiland te laten maken.

Aangezien de verbouwing aan de keuken de nodige kosten met zich meebrengt, wilde de bewoners, voordat zij hun definitieve beslissing zouden nemen, door mij 3D ontwerpen laten maken van beide mogelijkheden van hun keuken. Op deze manier kregen zij een realistisch beeld van de ruimte en mogelijkheden van zowel de oude als de nieuwe indeling van hun keuken.

Door het ‘dwarse’ gedeelte als eiland te plaatsen in de keuken wordt het in z’n geheel veel ruimtelijker en is de keuken veel meer betrokken bij de eettafel/woonkamer. Tevens nodigt het veel meer uit in om de keuken aan het eiland te gaan zitten om even te ontbijten.

Uiteindelijk hebben de bewoners gekozen om inderdaad de verbouwing van de keuken te laten uitvoeren.

Interieur advies

Interieuradvies tienerslaapkamer

Oostknollendam

Hoognodig moest de meisjesslaapkamer veranderen naar een tienerslaapkamer.

Wens was een 2 persoonsbed, een make-up tafel, bureau en een kast voor kleding en allerlei andere spulletjes.

Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de ruimte, heb ik voor deze slaapkamer gekozen voor maatwerk. Zowel de ruime kast aan de muur met schuine wand en het bureau/make-uptafel zijn maatwerk. Zo blijft er voldoende ruimte over voor een 2 persoonsbed en een gezellig zithoekje.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Zakelijk project kantoorinrichting

Wormerveer

Deze ruimte moest ingericht worden als werkplek, ontvangstruimte voor de klanten en ruimte om te pauzeren. Kortom; één ruimte met meerdere functies.

De ruimte heb ik, door middel van scheidingswand met deur, in tweeën gesplitst. Op deze manier ontstaan er twee ruimtes, die afgesloten kunnen worden. In de ene ruimte is het kantoor waar de klanten geholpen worden en de andere ruimte is zowel een lunchruimte voor het personeel als een wachtruimte voor de klanten. De scheidingswand bestaat voor een groot deel uit glas, zodat de ruimte voldoende wordt voorzien van daglicht.

Tevens werd er een keuken op maat geplaatst.

Interieur advies

Interieuradvies woonkamer

Wormerveer

Voor de bewoners van dit nog nieuw te bouwen huis aan het water maakte ik dit interieurontwerp.

Allereerst wilde de bewoners graag een ontwerp met hun bestaande meubels. Alle bestaande meubels verhuizen namelijk allemaal mee naar het nieuwe huis. Eenmaal woonachtig in het nieuwe huis gaan zij op zoek naar nieuwe meubels. Ook hiervan wilde ze graag een interieuradvies van mij.

Dit huis heeft een prachtig uitzicht over De Zaan en heb er daarom voor gekozen om de hoekbank zo neer te zetten dat je èn van het mooie uitzicht kunt genieten èn tv kunt kijken. Zo ook voor de plek van de draaifauteuil.

Rekening houdend met de looprichting, heb ik de tafel in het verlengde van het kookeiland geplaatst. De plaats van de keuken was al bepaald.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Zakelijk project kantoorinrichting

Wormerveer

De wens voor deze grote open kantoorruimte is om er een ontvangstruimte voor klanten, een lunch- en relaxplek voor het personeel en een game-ruimte van te maken.

Allereerst heb ik de grote ruimte in tweeën gedeeld door middel van het plaatsen van een kast in het verlengde van een pilaar. Aangezien er overal ramen zijn en er daardoor voldoende daglicht binnen komt, kan de kast tot aan het plafond worden geplaatst. Op deze manier wordt de game-ruimte uit het directe zicht onttrokken. Bovendien wordt het geluid, wat af komt van de game-ruimte, hierdoor aanzienlijk vermindert.

De wens voor de lunchruimte; een hoge tafel voorzien van lekker zittende barkrukken.

De ruime hoekbank kan zowel gebruikt worden voor de ontvangen klanten als relaxplek in de pauze voor het personeel

Deze grote open ruimte krijgt op deze manier meerdere functies en is, door het plaatsen van een houten kastenwand, sfeervol.

Interieur advies