Logo - An Interieurontwerp

OVER AN

Wie is An?

Ik ben Anja van Heusden. An word ik door velen genoemd.

Vandaar ook de naam An Interieurontwerp.

Bezig zijn met interieur, is het liefste wat ik doe en altijd al heb gedaan.

Maar hier mijn werk van maken, daar gingen nog even wat jaren overheen. Ik ben mijn werkende carrière begonnen in de kinderopvang. Na een aantal jaar een switch gemaakt naar het kantoorleven bij het UWV, werkzaam als P&O medewerker. In 2005 ben ik gestopt met werken en bekleedde ik de functie van fulltime moeder. Tijdens het fulltime moeder zijn, heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de peuterspeelzaal in ons dorp en werk ik bij mijn man op kantoor.

Anja van Heusden - Interieurstylist

Hoe het allemaal begon…..

Zo vaak van een hoop mensen te horen gekregen, als ze bij ons de inrichting zagen; je moet hier echt iets mee gaan doen!

Iedereen kon dat dan wel zeggen, maar ik wilde daar toch eerst een bewijs van. Zo ben ik nu eenmaal….

Ik ben de opleiding Interieurontwerpen bij de NIA Academie gaan doen èn, je raadt het misschien al, m’n diploma gehaald. In juli 2019 heb ik mij ingeschreven bij de KvK met

An Interieurontwerp

Mensen blij maken met een interieur wat geheel bij hen past. Van een huis een thuis maken. Puzzelen met de ruimte, de meubels. Een uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Ik ben nuchter en ben praktisch ingesteld. Een mooi en leefbaar interieur is waar ik voor sta. Ik kan mij goed verplaatsen in jouw woonstijl en houd rekening met het door jou aangegeven budget. Trends zijn leuk, maar moeten wel bij jou passen. Ik vind het belangrijk dat de basis van jouw interieur staat als een huis en je hier lang plezier aan beleeft. Door kleine details, zoals bijvoorbeeld accessoires of een kunstwerk, zo nu en dan te veranderen, blijft jouw interieur up to date. Heb ik jouw interesse gewekt? Stuur mij een berichtje, dan gaan wij samen aan de slag om jouw interieur tot één geheel te maken.

Anja van Heusden - Interieurstylist